Лоукостер Air Berlin терпить банкрутство

Німецька компанія Air Berlin заявила про своє банкрутство. Новина напередодні була підтверджена прес-службою лоукостера.

Зазначимо, що не дивлячись на те, що компанія не платоспроможна, її літаки будуть продовжувати рейси. Це стало можливим завдяки кредиту в 150 мільйонів євро, наданому лоукостеру урядом Німеччини.

get_img

Стало відомо, що Лоукостер був визнаний неплатоспроможним, після того, як її головний акціонер – авіакомпанія ОАЕ Etihad Airways заявила про відмову співпрацювати з бюджетними авіалініями.

Зазначимо, що на нашому сайті ви завжди зможете знайти найсвіжіші новини у сфері авіаперевезень. Наприклад, можна ознайомитися зі статтею “Авіакомпанія airBaltic прийшла в Україну: рейс зв’яже Київ і Лісабон”.

 

Нагадаємо, що лоукостер Air Berlin відчуває фінансові труднощі вже не перший рік. Для оптимізації витрат компанія вже скоротила штат і продавала літаки. Однак, вжиті заходи не допомогли фінансового оздоровлення компанії. Так, в минулому році лоукостер отримав збитки у розмірі 780 мільйонів євро.

У даний момент раніше анонсовані рейси компанії тривають, однак її подальша доля не визначена.

Читайте також:

1.LEO Express зробить Чехію ближче: автобуси будуть здійснювати рейси в Рахів та Закарпатті

2.Відкрита Італія: авіаквитки на дешеві авіалінії можна купити в аеропорту Львова, – в країну приходить дешева авіакомпанія

3.Держпідприємство аеропорт Гостомель готує техніку: обслуговування лоукостів почнеться скоро

4.Авіакомпанія LOT зробить Польщу ближче: літаки з’єднають Львів і Бигдощ

5.Авіаквитки в США коштує 150 доларів: в Україну приходить новий лоукост