SkyUp збирається запустити рейси зі Львова та Запоріжжя в Тель-Авів

Львівський і запорізький аеропорти в найближчому майбутньому можуть бути з’єднані рейсами зі столицею Ізраїлю – Тель-Авівом, які планує виконувати авіакомпанія SkyUp Airlines.

Український лоукостер SkyUp Airlines активно розширює міжнародну маршрутну мережу. На розгляді Державної авіаслужби України знаходиться запит від авіакомпанії на право виконувати регулярні рейси з аеропортів Львова та Запоріжжя до Тель-Авіва (Ізраїль).

Якщо заявка буде схвалена, то рейси по кожному маршруту виконуватимуться три рази на тиждень. Права на ці маршрути в компанії SkyUp Airlines хочуть отримати на необмежений термін, а польоти виконувати з 1 жовтня цього року. Заявка буде розглянута комісією Державіаслужби 26 липня.

Це вже не перша спроба авіакомпанії виконувати регулярні маршрути між Україною та Ізраїлем. У травні до Державіаслужби був відправлений запит на рейс Одеса – Тель-Авів, але вільної квоти на польоти не було і авіакомпанія отримала відмову.

Також дозволу на виконання чартерних рейсів між Києвом і Тель-Авівом попросили авіакомпанії «Роза Вітрів» і Atlasjet Ukraine

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що лоукостер SkyUp Airlines протягом першого року роботи перевіз 870 тисяч пасажирів, виконавши майже 5 тисяч рейсів.

Згідно зі статистичними даними, пасажиропотік аеропорту «Харків» в січні-червні цього року склав 553 тисячі осіб.