Аеропорт Бориспіль спеціально для лоу-кост компаній розконсервує термінал F

Спеціально для бюджетних авіакомпаній в квітні 2019 року буде расконсервирован термінал F в Міжнародному аеропорту Бориспіль.

аэропорт Борисполь фото

Бюджетні авіакомпанії зацікавлені в тому, щоб мати окремий термінал, це дасть можливість підвищити пропускну здатність працювати більш оперативно і ефективно, забезпечить більш зручний для лоу-костерів спосіб посадки пасажирів. Перед тим, як було прийнято рішення про захід найбільшого лоукостера авіакомпанії Ryanair на український ринок, сторони досягли домовленості, що пасажири будуть обслуговуватися в терміналі F, де легко забезпечити вихід пішки для посадки в літак. Планується, що термінал почне функціонувати в наступному році 9 квітня.

Про це розповів генеральний директор транспортного підприємства Павло Рябікін. Він підкреслив, що можливість пішохідних технологій, які дуже люблять авіакомпанії лоу-костери, простіше забезпечити в терміналі F. Керівник аеропорту зазначив, що і інші авіакомпанії, які будуть мати слоти в піковий час, також зможуть використовувати цей термінал для своїх літаків.

Раніше повідомлялося, що колектив аеропорту Бориспіль з початку 2018 року обслужив вже вісім мільйонів пасажирів.