Скоро зі Львова до Стамбула можна буде подорожувати в будь-який день тижня

 

Авіакомпанія Turkish Airlines з’єднує Стамбул і Львів, виконуючи на поточний момент п’ять рейсів на тиждень. З 1 березня цього року планується збільшення частоти польотів до семи на тиждень.

Авиакомпания Turkish Airlines

Як повідомляє avianews, у зв’язку із збільшенням пасажиропотоку, до рейсів, які виконуються додадуться ще два рейси по вівторках і суботах. Таким чином, львів’яни та гості міста зможуть без проблем полетіти до Стамбулу в будь-який день тижня. Враховуючи, що Туреччина була і залишається найбільш популярним туристичним маршрутом, рішення про збільшення рейсів між двома містами – позитивна новина для наших співгромадян.

Нагадаємо, що це вже друге послідовне збільшення кількості польотів турецької авіакомпанії, рік тому, в лютому, частота польотів зросла з 3 до 5 разів на тиждень. Це стало можливим після домовленості збільшити квоту польотів на маршрутах з регіональних українських аеропортів.

Перший рейс авіакомпанії Turkish Airlines в Україну було здійснено у 1993 році. Авіакомпанія виконує більше 50-ти рейсів з шести міст України: Києва, Одеси, Львова, Запоріжжя, Херсона та Харкова.