В Європі змінили правила перетину кордонів Шенгену

Радою Європейського Союзу було прийнято рішення про введеннях нових норм перетинання меж зони Шенгенської угоди. Урядовий орган ЄС затвердив нові правила здійснення переміщення через зовнішні кордони Шенгенської зони громадянами третіх осіб.

новые правила осуществления перемещения через внешние границы Шенгенской зоны Так, тепер громадяни країн, що не входять у список підписантів угоди про вільних межах, будуть реєструватися.

Рішення про реєстрацію осіб, що перетинають кордони Шенгену, викликане необхідністю посилення контролю за безпекою всередині об’єднання. Заявлено, що із затвердженням система в’їзду-виїзду також вдасться виявляти всіх осіб з простроченими візами, а також боротися з тероризмом.

Затверджена система буде не тільки сприяти підвищенню безпеки, але і скоротити терміни перевірки на кордонах, а також буде автоматично розраховувати вірні терміни перебування всередині Шенгенської зони.

Нагадаємо, що робота в Європі з сайтом www.eurabota.ua – доступна для всіх. Радимо звернути увагу на нашу сторінку “Робота в Німеччині“, де ви знайдете тисячі вакансій.