Скоро туристичні візи в Канаду для українців будуть безкоштовні

Скоро при поїздці до Канади українцям не потрібно буде платити за візовий збір, про це йдеться в опублікованому звіті уряду північноамериканської країни.

Путешествие в Канаду фото

Для українських громадян, які планують подорож до Канади є приємна новина – оплата за візу в цю країну скасовується. На даному етапі уряд Канади ще не готова до скасування віз для українців, незважаючи на те, що в країні велика українська діаспора. Робота з цього важливого питання з боку міністерства закордонних справ України активно ведеться і досягнутий значний прогрес. Починаючи з листопада минулого року суттєво спрощено вимоги щодо документів при оформленні довготермінових віз.

Днями опублікований звіт під назвою «Підтримка Канадою України під час кризи і збройного конфлікту».

«Канада рада вітати гостей з України, але ще не готова до перегляду візових вимог до України», – йдеться в документі. Поки що найближчим часом не планується введення безвізового режиму для громадян України. Але є і приємна новина: починаючи з 15 травня цього року, багаторазову туристичну візу в Канаду можна буде отримати безкоштовно. Для того, щоб зібрати необхідні документи, потрібно буде виконати всі вимоги, які залишаються незмінними, це робиться, щоб запобігти нелегальну імміграцію.