Іноземці будуть в’їжджати в Україну за електронними візами

У наближенням році наша країна розпочинає процедуру впровадження електронних віз. Ця інформація надійшла від офіційних представників уряду. Системою електронних віз зможуть скористатися всі громадяни іноземних держав. Процедура буде доступна для всіх бажаючих зовсім скоро – в 2018 році. У Міністерстві закордонних справ нашої країни заявили, що візи нового зразка видаватимуться в першому кварталі наступного року.

внедрение электронных визНова система запроваджується з метою розвантаження українських консульств у інших країнах. Так, зараз дипломатичні представництва нашої країни за кордоном не справляються із збільшеним навантаженням від бажаючих поїхати в Україну.

Перші процедури по підготовці до впровадження системи електронних віз проводяться в даний момент. Планується, що перші онлайн-дозволу на в’їзд в Україну іноземців будуть видані впродовж найближчих трьох місяців.

Не забувайте, що сайт www.eurabota.ua працює спеціально для того, щоб полегшити вам пошук роботи в ЄС. Окрему увагу радимо звернути на нашу сторінку “Робота в Німеччині