Тепер паспорт можна оформити онлайн

Державна служба міграції України запускає новий онлайн-сервіс. Скориставшись цим сервісом, кожен українець при бажанні зможе оформити біометричний паспорт для виїзду за кордон прямо вдома.

Пройти реєстрацію для оформлення біометричного паспорта тепер вже можна, скориставшись новою програмою, яка почала днями почала працювати на сервісі української служби міграції.

На сьогодні сервіс запущений в тестовому режимі тільки в Києві, але через деякий час після випробувань і доробок стане доступний для всіх українських громадян, які захочуть заощадити час і заповнити необхідні анкетні дані прямо на своєму комп’ютері.

Мова не йде про повністю дистанційному оформленні закордонного паспорта. Все одно потрібно буде прийти в Міграційну службу, щоб сфотографуватися і сканувати відбитки пальців.

Як зазначив керівник служби Максим Соколюк, новий сервіс допоможе істотно заощадити час при оформленні біометричного паспорта і полегшить роботу співробітникам Міграційної служби.

 Максим Соколюк

Нагадаємо, раніше ми повідомляли про розроблені японською компанією банкоматів з технологією штучного інтелекту, які можуть аналізувати дії клієнта. При підозрілу поведінку людини видача готівкою може бути скасована.

Джерело: www.eurabota.ua

14.11.2018