Переказ грошей для українців, які працюють за кордоном, стане більш доступним

Безкоштовні грошові перекази, якими тепер зможуть користуватися українці, що працюють за кордоном, запускає онлайн-сервісів.

TransferGo

З нещодавно опублікованого прес-релізу компанії, що надає послуги онлайн-переказів по всьому світу – TransferGo, слід, що прийнято рішення надати можливість українським громадянам, які працюють в країнах Європейського союзу, відправляти гроші своїм рідним і близьким в Україну абсолютно безкоштовно, ніякої комісії за послуги сервісу стягуватися не буде. Гроші будуть надходити на картковий рахунок одержувача в Україні протягом двох-трьох днів з моменту здійснення операції.

За підсумками першого кварталу 2018 року українці, які працюють у різних країнах Євросоюзу почали більш активно користуватися можливостями переказу грошей в онлайн-режимі: зроблено понад 45 тисяч транзакцій, при цьому сума переказів в цілому склала близько 8 мільйонів євро. Ці показники рекордно зросли в десять разів у порівнянні з аналогічним періодом минулого року.

Компанія TransferGo почала роботу в 2012 році, працює в 47 країнах світу. З 2017 року надає свої послуги по перекладу грошей і в Україні.

Джерело: www.eurabota.ua