Криптобіржа Binance вводить обмеження для росіян

Найбільша криптобіржа у світі Binance запроваджує обмеження на облікові записи російських користувачів. Це правило діє для власників рахунків, на яких є активи понад 10 000 євро. Цю інформацію надала РБК, посилаючись на офіційне повідомлення із чату криптобіржі.

Криптобіржа Binance запроваджує обмеження: які будуть нововведення

Криптобіржа Binance вводить обмеження для росіянТепер російські клієнти не зможуть брати участь у торгах, поповнювати депозитні рахунки та перераховувати гроші на свої рахунки. «Відтепер діятиме лише режим, що дозволяє вивести кошти». Ця заява була зроблена офіційно криптобіржею Binance.

Заходи було вжито на підставі п’ятого санкційного пакету, розробленого країнами ЄС щодо Росії, як наголосила компанія. Реєстрація на Binance.

Обмеження торкнуться насамперед великих російських облікових записів і діятимуть протягом невизначеного терміну часу.

За інформацією Binance, найбільша криптобіржа не планує залишати російський ринок або припиняти роботу. Але компанія продовжуватиме відслідковувати політичну ситуацію, щоб і надалі підтримувати санкційні заходи щодо Росії, якщо міжнародне суспільство висуне подібні вимоги.

Binance

Санкції проти Росії було запроваджено країнами ЄС після подій, які почали розгортатися в Україні 24 лютого. Це вже п’ятий пакет санкцій, спрямований на обмеження проти Росії, яка розв’язала війну.