Молодіжне кредитування дасть додатковий імпульс будівельній галузі

Щоб державна програма молодіжного кредитування житла ефективно функціонувала необхідно щорічно виділяти близько 1,5 мільярда гривень.

Державна програма пільгового кредитування, яка не функціонує з 2015 року, повинна бути хоча б частково профінансована і почати працювати. Це може стати відмінним поштовхом для будівельної галузі країни. Але найголовніше – це підтримка молодих українців, щоб вони не виїжджали з країни за кордон, а бачили перспективу в Україні.

На переконання народного депутата Артура Палатного, якщо вийде перезапустити цю важливу державну програму, то її відновлення дасть кілька важливих позитивних ефектів.

 Артур Палатный

Зробить реальністю для багатьох молодих сімей придбати квартиру. Приверне в суміжні галузі близько 10 мільярдів гривень інвестицій. Крім того, будуть створені нові робочі місця.

Бюджетний і молодіжний комітети Верховної Ради повністю підтримують цю потрібну ініціативу, тепер все залежить від рішення, яке прийме Міністерство фінансів.

«Сподіваюся на те, що органи виконавчої влади розуміють актуальність проблем української молоді та усвідомлюють, що економити на громадянах не можна», – підкреслив А. Палатний.

Нагадаємо, раніше ми писали про програмі «Добрий старт» уряду Польщі для допомоги сім’ям, у яких є діти шкільного віку.

Джерело: www.eurabota.ua

06.11.2018