Робота тесляра за кордоном

 

Тесля це людина, яка бере участь у формуванні опалубки в будівництві форм і споруд, які потім будуть залиті свіжим бетоном. Після сушіння бетону або іншого матеріалу, тесляр надає опалубці бажану форму. Людина цієї професії працює як на невеликих будівельних майданчиках, так і на великих проектах.

В чому полягає робота тесляра за кордоном?

У більшості випадків, тесляр монтує готову форму зі сталі або дерева. Найбільш популярні готові системи опалубки це Peri і Doka. Іноді буває так, що він сам повинен створювати відповідні форми з деревини. Це фізична праця, і майже завжди проходить не в приміщенні. Після створення відповідної форми опалубки повинна належним чином підготувати її, опалубка змащується маслом похідними субстанціями.

Работа плотника в Германии

Результатом є те, що бетон не прилипає до опалубки, яка потім легко знімається. Іноді, у випадку невеликих інвестицій тесля допомагає у виконанні бетонщикам бетонної конструкцій.

Хто може працювати теслею?

Тесляр повинен мати хороше здоров’я і високий рівень фізичної підготовки. Треба вміти безпомилково читати технічні креслення і плани будівництва. В цій роботі також важливо знання хімії та фізики. Також, часто буває, що теслі потрібно знати роботу опалубщика. Людина цієї професії не може страждати страхом висоти, з-за можливостей виконувати роботу на висоті, особливо у випадку комерційних інвестицій. Важливо також, що опалубщик був людиною відповідальною, адже од його конструкції часто залежить подальший хід будівництва.

Робота тесляра в Польщі

Робота тесляра в Польщі, в більшості випадків, зосереджується на великих комерційних будівництвах, де більшість елементів робиться на основі бетону. Ще один момент його роботи є будівництво багатоквартирних житлових будинків.

Работа плотника в Польше

В даний час в Польщі будівництво високо поверхових будинків роблять майже виключно на основі опалубки для будівництва одноповерхових будівель, робота тесляра зазвичай обмежується будівництвом стель і фундаментів.

Робота тесляра у Великобританії

У Великобританії, тесляр працюють над проектами з будівництва будівель великих розмірів, великих магазинів і офісних будівель. У цій країні дуже популярним є будівництво будинків, а також багатоквартирних будинків з прибудовами.

Работа плотника в Великобритании

У такій ситуації тесляр може працювати на заводі, де він займався створенням окремих елементів будинку, який потім транспортуються на будівельний майданчик.

Робота тесляра в Німеччині

Теслярі в Німеччині виконує ту ж роботу, як і в Польщі. Варто зазначити, що у випадку Німеччини, є досить багато проектів в енергетичному будівництві, де може працювати тесля, адже вони також вимагають твердих бетонних будівель. Крім того, теслі тут також працюють і в інших промислових структурах, як бункера для сільськогосподарських продуктів або в елементах великого транспортного будівництва, у тому числі будівництва мостів та шляхопроводів.