топ 7 країн для українців

 

1. Нова Зеландія

Вона одна з позиції по рівню життя, і за останні роки все впевненіше стає одним з тих місць, куди хочеться переїхати сім’єю. І з-за того, що рівень життя неймовірно високий багато місцеві мешканці не погоджуються на «аби яку» роботу, це ж і є причиною того, що іноземці можуть легко знайти роботу тут, а так як там багато приїжджих, у слов’ян залишається не дуже багато шансів знайти роботу, яку не зайняв вже приїжджий працівник.

2. Гватемала

Тут панує приватний сектор, і він робить 85% ВВП країни. І з цієї причини, безліч компанія зараз наймають працівників, так що не пропустіть свій шанс.

3. Болгарія

Болгарія переживає велике розвиток економіки, і в зв’язку з цим, компанії шукають все більше можливостей для розвитку свого підприємства в самих різних сферах. Тут більше можливостей при пошуку роботи у сфері послуг та гірничодобувної промисловості.

4. Гонконг

У Гонконзі обов’язково знати китайську мову, для пошуку найрізноманітнішої роботи. Але англійська мова теж ніхто не скасовував, знаючи його, ви теж можете розраховувати на гідну вакансію, наприклад, освіти, туризму, харчування та ЗМІ.

5. Румунія

Все просто, Румунія дуже часто є початком діяльності для компаній, у яких є план на вихід у Європу. Безліч громадян Румунії їдуть працювати в інші європейські країни для більш кращого життя. Від цього звільняються вакансії, і інші люди можуть влаштуватися на таку бажану роботу в Європі.

6. США

Після минулих виборів, американські компанії починають наймати працівників на роботу. І вже зараз, різноманітні агентства допомагають оформляти документи людям, які хочуть працювати в США, на різноманітних роботах.

7. Угорщина

Тут ціни одні з найнижчих в Європі, але від цього ринок праці не в занепаді, а навпаки, дуже активно розвивається. Але робота зовсім не блищить цікавими вакансіями, але для наших співгромадян, яких ніщо не тримає на батьківщині, виїжджають і на таку роботу.