З такими зарплатами і в магазин не ходити і не заплатити за газ

Роботодавці Черкас та області можуть запропонувати черкассчанам заробітну плату, яка зовсім не відповідає рівню цін на найнеобхідніші товари і послуги.

Низкая зарплата в Черкассах

Відмінні новини приходять практично кожен місяць з управлінь статистики. Не виняток і звіти статистичного управління міста Черкаси, де також фіксують поступове зростання рівня оплати праці працівників різних секторів економіки. Але судячи по цінах, які ростуть із завидною постійністю, заробітні плати на Черкащині ледь встигають за ними.

Середня заробітна плата в Черкасах приблизно дорівнює 9 тисяч гривень. Навіть, виходячи з цієї суми, досить проблематично забезпечити більш-менш нормальний рівень життя однієї людини, не кажучи вже про тих, які мають неповнолітніх дітей, батьків-пенсіонерів з мізерними пенсіями.

Ситуація змушує все більше число наших співгромадян, ставати трудовими мігрантами, оскільки їсти хочеться і дітей забезпечувати хоча б самим елементарним необхідно, добре, що існує можливість заробити в тій же Польщі, де заробітна плата в рази вище. У цьому легко можна переконатися, якщо порівняти дані по вакансіях сайту Державної служби зайнятості України та вакансії, які пропонують польські роботодавці українцям на нашому сайті.

Сравнение зарплат

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що згідно з проведеним соціологічним опитуванням, збільшується кількість українців, які працюють у Польщі, праця яких оцінюється практично так само, як і польських працівників.