Одеса зазнала ракетного обстрілу. Постраждалих немає

“Одеса зазнала ракетного обстрілу і є повідомлення про пожежі в деяких районах міста. Про це йдеться в онлайн-повідомленні міської адміністрації українського портового міста”, – повідомляє Reuters.

“Вибухи, які прогриміли сьогодні вранці в Одесі, головному порту України, не призвели до загибелі людей. Про це повідомила українська армія”, – передає AFP.

“Клуби чорного диму та полум’я піднялися над промисловою зоною в цьому районі після вибухів”, – повідомили журналісти AFP.

Видання “Ассошіейтед Прес” додало, що “було два потужні вибухи в районі порту”.

“Це ракетна атака; постраждалих немає”, – повідомив офіцер Оперативного командування “Південь” Владислав Назаров.

«Одеська область входить до пріоритетних цілей противника, який продовжує слідувати своїй підступній практиці завдання ударів по чутливих об’єктах інфраструктури», — сказав він, нагадавши про заборону на публікацію даних про місцезнаходження та пошкодження.

«Російські війська завдали удару ракетами, частина з яких була збита засобами ППО України», — йдеться у заяві міської влади Одеси.

“Виникли пожежі в деяких районах міста; рекомендується закрити вікна”, – написав у Telegram радник міністра внутрішніх справ України Антон Геращенко.