Туристів в турецькій Антальї стало ще більше

Підбиваючи попередні підсумки туристичного сезону цього року, влада найбільшого турецького курорту, Антальї відзначає, що до міста і околиці ще ніколи не приїжджало стільки туристів і відпочиваючих.

Пік туристичного сезону 2019 року подолано. У Туреччині вже починають робити попередні оцінки того, скільки мандрівників з усього світу побувало в країні, яка кількість іноземних громадян вже відпочили на курортах країни.

Так, наприклад, місцева влада одного з найпопулярніших турецьких курортів – Антальї, стверджує, що за попередніми даними регіон з початку 2019 року відвідало на 2 мільйони туристів більше, ніж за аналогічний період минулого року.

Губернатор Мюнір Караоглу повідомив в ЗМІ, що «число туристів в Анталії досягло 10 мільйонів, побивши рекорд всіх часів».

Статистичні дані, які оприлюднив губернатор, підтверджуються також і даними місцевих аеропортів. Згідно їхньою статистикою, на кінець серпня пасажиропотік склав 10 мільйонів чоловік.

Чиновники від управління туризму прогнозують, що за підсумками 2019 року Анталью відвідають близько 16 мільйонів відпочиваючих з різних країн. Слід зауважити, що українці також вносять істотний внесок в туристичну статистику Туреччини. Українці за кількістю відпочиваючих на турецьких курортах стабільно входять до першого десятку, а на перших місцях німці і росіяни.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що в Туреччині все частіше дискутують про те, щоб, якщо не відмінити, то хоча б істотно обмежити використання готелями послуги «все включено».

Згідно зі статистичними даними компанії Airbnb, яка надає послуги з бронювання тимчасового житла, Львів посів перше місце за динамікою зростання бронювання за минулі 12 місяців.

Діскріпшін

Згідно з попередніми підсумками, число туристів в Антальї з початку 2019 роки вже перевищило 10 мільйонів. Таким чином, встановлено абсолютний рекорд.

Джерело

https://www.blackseanews.net/read/154371

https://news.eurabota.ua/

https://text.ru/antiplagiat/5d6bb9b2611de