У Швеції відкриють ресторан з одним столом посеред поля

В результаті пандемії коронавіруса мільйони ресторанів і барів по всьому світу були змушені закритися через обмежувальні заходи пересування і соціальну дистанцію проти зараження і поширення COVID-19.

Хоча в деяких країнах ще не ясно, коли заклади знову відкриються, пара в Швеції вирішила по-новому поглянути на ситуацію і відкрити власний ресторан … з одним столом і одним стільцем. Для однієї людини. «Ресторан», про який йде мова, розташований в центрі поля, де ймовірність зараження від іншого відвідувача прагне до нуля.

Лінда Карлсон і її чоловік Расмус Перс повідомляють, що їжа буде доставлятися через корзину в якості ще однієї гарантії того, що клієнт закладу не заразиться.

Місце під назвою Bord för En, як випливає з назви, “стіл для одного”, почне працювати з неділі, 10 травня, і буде працювати до кінця серпня. Час роботи з 10.00 до 22.45. Стіл буде резервуватися за попереднім замовленням.

“У ньому будь-хто зможе спробувати меню з трьох страв з місцевим безалкогольним напоєм за розумною ціною”,- запевнили власники нового ресторану.