У 2017 році ринок праці Іспанії значно пожвавився

З кінця 2016 року економіка Іспанії почала показувати невеликий, але впевнене зростання. Це безпосередньо позначилося на ринку праці, за 2017 рік він почав демонструвати пожвавлення. Позитивні тенденції до зростання зайнятості та зменшення безробіття.

Трудоустройство архитектором в Испании

Фахівці високої кваліфікації, які приїжджають з інших країн, у тому числі з України, мають можливість працевлаштуватися програмістами, архітекторами, хіміками, лікарями, агрономами. Особливо цінуються майбутні співробітники, які володіють мовами, як мінімум – англійською. Без знання мови, високооплачувану роботу в Іспанії знайти практично неможливо. Так що, хто знайшов підходящу вакансію на eurabota.ua, може почати вчити іспанську або англійську.

Для некваліфікованих кадрів в Іспанії завжди є багато можливостей для працевлаштування. На виконання важкої роботи важко залучити корінних жителів, а вихідцям з України, такі вакансії цілком підходять, оскільки рівень оплати праці набагато вища, ніж на батьківщині, так і знання мови необов’язкове. Втім, пропрацювавши тут кілька місяців українці швидко їм опановують.