Мотиваційна кампанія за вакцинацію від COVID-19 – в Росії розігрується п’ять машин

“Москвичі, яким в період з 14 червня по 11 липня буде введена перша доза вакцини від коронавіруса, зможуть виграти автомобіль. Про це заявив сьогодні мер Москви Сергій Собянін”, – передає ТАСС.

Він зазначив, що ідея спрямована на подальше стимулювання вакцинації, яка поширюється на всіх жителів старше 18 років. Ті, хто отримав перший компонент вакцини, стануть учасниками розіграшу п’яти автомобілів. Раз на тиждень буде оголошено переможця, який отримає автомобіль вартістю близько 1 000 000 рублів.

Інша практика, яка використовується в Москві для мотивації вакцинації від коронавіруса, включає так звані «довгі вихідні» з 12 по 20 червня.

Мер зазначив, що розірвати більшу частину ланцюжків зараження і знизити поширення коронавіруса вдасться тільки в тому випадку, якщо громадяни проявлять відповідальність і дисципліну. При цьому Собянін додав, що це тимчасове рішення.

«Щоб уникнути нових обмежень і стабільно поліпшити ситуацію, необхідно значно прискорити вакцинацію від коронавіруса», – підкреслив мер.