Хотів – Паспорт Румунії, отримав – в’язницю Румунії?!

В столиці Румунії Бухаресті прямо в будівлі Міністерства юстиції затримано 30 осіб, які присягали на вірність румунському народу.

poluchenie-grazhdanstva-v-rumynii

Виявилося, що замість справжніх кандидатів, які повинні були бути присутніми на церемонії з нагоди отримання громадянства Румунії, були їхні двійники, зовні схожі і добре знали мову, оскільки є громадянами країни.

Для того, щоб отримати громадянство Румунії, одним з обов’язкових умов обов’язковим є володіння румунською мовою, але кандидати, очевидно, не хотіли або полінувалися вивчити мову країни, громадянами якої так хотіли стати. Звичайно, двійники за незаконне дію повинні були отримати від нанявших їх претендентів щедру грошову винагороду, але замість цього були затримані поліцейськими.

Місцевим за такі дії загрожує порушення кримінальної справи і судовий розгляд, а заявники на отримання громадянства можуть про нього забути назавжди і додатково до цього, швидше за все, потраплять у чорний список на в’їзд в Європейський союз. Так що краще постаратися і вивчити мову, чим не втратити можливість стати громадянином ЄС.

Джерело: www.eurabota.ua