Українці користуються в Єгипті новими електронними візами

Єгипет надає громадянам України можливість оформити електронну візу. Перші громадяни нашої країни вже зуміли скористатися новою зручною і швидкою процедурою вже з минулого тижня.

Новина про введення процедури стане корисною для тих українців, хто планує провести в період новорічних та різдвяних свят на курортах країни фараонів. Зазначимо, що для отримання в’їзної форми громадянам України необхідно заповнити електронні форми на сайті посольства Єгипту в нашій країні, а також сплатити консульський збір будь-яким зручним спосіб здійснення платежів через Інтернет.оформить электронную визу в Египет

Право миттєвого отримання візи в електронній формі мають всі громадяни нашої країни, які бажають відвідати цю близькосхідну країну в ділових та туристичних цілях. Віза діє протягом 90 днів з офіційної дати її видачі

Для отримання документа українцям необхідно володіти чинним електронним паспортом, його електронною копією, квитками в обидва кінця, підтвердженням броні житла, а також діючої банківську карту.

Вартість одержання електронного документа становить 25 доларів. Документ надсилається консульськими працівниками на електронну пошту заявника.

Якщо ви хочете знайти роботу в Єгипті, то ресурс www.eurabota.ua – допоможе вам. Так, вакансії з країни фараонів доступні на нашій сторінці “Інші“.