Рекордно низький рівень безробіття дає надії на перспективи працевлаштування у Португалії

Національний статистичний інститут Португалії опублікував нові дані, які показують, що рівень безробіття в країні за жовтень знизився до 8,5%. Цей показник є найнижчим з квітня 2008 року. Роком раніше, в жовтні 2016 року, рівень безробіття становив 10,6%.

Португалия: уровень безработицы в стране за октябрь снизился до 8,5%За даними статистики значення, розраховане на вересень, було на 0,3 відсотка нижче, ніж у попередньому місяці, та на 0,6 процентних пункту нижче, ніж за три місяці до цього. Попередня оцінка безробітного населення склала 436,9 тис. осіб, а попередня оцінка чисельності зайнятого населення склала 4,711 млн. чоловік. За даними Інституту статистики, у вересні попередній рівень безробіття серед молоді становив 25,6%, проти 24,6% у попередньому місяці та 27,4% – у жовтні 2016 року.

За цими сухими цифрами криється хороша можливість, якою можуть скористатися українські фахівці, які вирішили поїхати працювати в Португалію. Всю необхідну інформацію про вакансії можна подивитися на www.eurabota.ua.