Як знайти роботу в Європі

Що ж, ви остаточно вирішили почати нове життя закордоном з новою роботою в Європі, як і з чого почати? Зараз спробуємо коротко розібратися.

Для початку потрібно твердо вирішити в яку саме країну Ви хочете їхати – будувати свою кар’єру. Візьмемо, наприклад, роботу в Польщі, так як це відмінна майданчик для того, щоб підшукати хорошу вакансію.

Робота в цій країні дуже сприятлива для громадян України. Так сталося, тому що українці заслужили довіру з боку роботодавців, так як вони відповідальні фахівці і сумлінні. Є така практика, що роботодавець готовий брати тільки українців, пояснюючи це тим, що вони особливо працьовиті.

Відразу про зарплату. В принципі можна розраховувати на заробітну плату в розмірі від 500 до 1000$, при цьому потрібно зазначити, що таку зарплату отримує працівника без особливих висококваліфікованих навичок.

Робота в Польщі звичайно ж, в першу чергу залучає громадян України своїм географічним розташуванням, так як ви можете дістатися будь-яким доступним транспортом, чи то поїзд, автобус або автомобіль. Звичайно ж не маловажну роль відіграє доступність одержання польської робочої візи, а саме від 7 до 10 робочих днів, а для того щоб вам відкрили візу, потрібно безпосереднє запрошення від роботодавця з Польщі. Не варто забувати, що ваша віза буде також діяти в 26 країнах ЄС, тобто ви зможете не тільки працювати в Європі, але і подорожувати по ній.

Варто також сказати, що якщо у вас немає шкідливих звичок, у вас високий рівень працездатності, здатність до навчання і відмінне здоров’я то ви завжди зможете знайти собі потрібну роботу. Особливим плюсом буде знання польської мови, з цим навиком Ви зможете знайти більш престижні і цікаві вакансії.