Взимку з польського міста Бидгощ можна долетіти до Німеччини, Великобританії та в Україну

З польського міста Бидгощ можна дістатися до Франкфурта та Дюссельдорфа, Лондона, Бірмінгему та Дубліна, а також до Львова та Києва. Звичайно пропозиції перевізників відрізняються, оскільки кожен з них має свої тарифні плани та схеми знижок, які застосовуються в конкретних випадках. Найдешевші квитки можна купити без зареєстрованого багажу, тільки із зручною сумкою.

Після дослідження рейсів взимку з Бидгоща виявилося, що пропозиції польотів в економ-класі, з багажем, для сім’ї 2 + 1, де дитині 10 років матимуть різні розцінки. Наприклад пасажирам рейсу Lufthansa до Франкфурта доведеться заплатити 219 злотих (без зареєстрованого багажу – 129 злотих), повернення буде коштувати 284 злотих. На двосторонню вартість поїздки для всієї сім’ї вийде близько 1700 злотих. Переліт з авіакомпанією LOT з Бидгоща до Києва і назад під час зимових канікул коштуватиме 1450 злотих за трьох членів сімї. Зі Львова до Бидгоща, дорога в два напрямки обійдеться менше ніж 1 400 злотих на сім’ю. Переліт до аеропорту Київ-Бориспіль з авіалінією Ryanair, у тарифі Family Plus, тепер доступний за 860 злотих (у два напрямки). За рейс перевізником Ryanair до Лондона (Luton) становитиме майже 1 400 злотих (з обмеженням, що тільки один дорослий пасажир має багаж з собою). З’єднання Бидгощ-Бірмінгам буде коштувати для сім’ї близько 1700 злотих. Менше 1800 злотих повинна буде заплатити сім’я за переліт з Бидгоща до Дубліна.

Також авіаперевізник Lufthansa пропонує прекрасні можливості польотів до Більбао та Марселя з Бидгоща за ціною приблизно 700 злотих на людину. Близько 800 злотих коштуватиме пасажирові комбінований рейс до Москви, і на кілька десятків злотих більше до Стамбулу.