Обставини змінилися: угорська лоу-костер буде частіше літати з України

Угорська авіакомпанія Wizz Air збільшить кількість регулярних рейсів з українських аеропортів.

Авиакомпания Wizz Air

Один з найбільших європейських лоу-костерів, авіакомпанія Wizz Air, буде ще більше і частіше виконувати регулярні рейси з повітряних гаваней Києва та Львова.

На нинішньому етапі розвитку компанія проводить оптимізацію роботи в аеропортах Польщі. В рамках цих перестановок передбачено закриття бази авіакомпанії в аеропорту польського міста Познань. У результаті база в аеропорту Гданська поповниться сьомим авіалайнером Airbus A320. Переклад додаткового літака в Гданськ розширює можливості Wizz Air для збільшення кількості рейсів та частоти польотів.

Оптимізація в кінцевому рахунку виявилася на руку українським пасажирам, оскільки, починаючи з 31 березня 2019 року, угорська лоу-костер збільшує з двох до трьох разів на тиждень частоту виконання рейсів за маршрутом Гданськ-Київ. Також з аеропорту Гданська літаки авіакомпанії частіше будуть літати у Львів. Сьогодні за розкладом виконується два регулярних рейси, навесні це число збільшиться рівно в два рази. Для бажаючих купити квитки на нові рейси продаж квитків відкрито.

Нагадаємо, що раніше повідомлялося про відкриття авіакомпанією Wizz Air прямих регулярних рейсів між Харковом і Лондоном. Польоти розпочнуться 13 листопада 2018 року.