Польський авіаперевізник LOT буде курсувати з Варшави в Запоріжжі

Польська авіакомпанія LOT запускає ще один рейс на Україну. Руководительство авіалінії оголосило, що це дев’ятий маршрут LOT в Україну, а польська авіакомпанія стала найбільшою авіакомпанією в ЄС, обслуговуючої український ринок.

LOT запускает рейс Варшава Запорожье

З 2 липня цього року, польська компанія авіаперевезень LOT запустить рейс між Варшавою і Запоріжжям. Польоти між Варшавою і Запоріжжям будуть здійснюватися шість разів на тиждень. За один рейс авіакомпанія може перевозити до 82 пасажирів.

Як відзначають в диспетчерському центрі авіаліній, «Запоріжжя» є шостий української точкою на карті в мережі сполук LOT між Харковом, Одесою і Львовом, а також аеропортами: Київ-Бориспіль та Київ-Жулани.

LOT проводить рейси не тільки з Варшави, але й з інших місць. Тільки за минулий рік вони запустили три регіональних з’єднання зі Львовом – з Познані, Бидгоща і Ольштина.

У загальній сумі LOT буде обслуговувати 84 рейсу на тиждень між Польщею та Україною в 2018 році. В даний час є єдиною авіакомпанією LOT ЄС, яка буде перевозити людей із Запоріжжя в Європу.