Серед туристів, що відвідали Польщу в минулому році, – українці на третьому місці

Всього в 2017 року до Польщі приїхало 18,3 мільйона туристів, у порівнянні з 2016 роком їх чисельність зросла на 4,5%.

Польша фото

Підсумки діяльності за минулий рік опублікувала Польська туристична організація. У спеціально виданій брошурі зроблений детальний аналіз діяльності, відзначені здобутки, яких вдалося досягти в 2017 році.

Міністр спорту і туризму Польщі Вітольд Банька зазначив, що «завдяки промо-діяльність, метою якої є утвердження іміджу Польщі як туристично привабливої країни, в минулому році ми зафіксували зростання кількості туристів».

За підсумками року, кількість туристів зросла на 4,5%. Найпопулярнішою Польща залишається серед мандрівників з Німеччини, Великобританії та України. Що стосується динаміки зростання, то тут лідирують туристи з Китаю, число яких збільшилося на 55%, Ізраїлю (49%) і Південної Кореї (18%).

Всі зроблені кроки щодо проведення на різних майданчиках, в Інтернеті рекламних акцій, які показували переваги Польщі як цікавої країни для мандрівників, стали одним з головних чинників, які принесли такі результати.

Експерти з туризму Польщі визнали однією з десяти найкращих у світі з точки зору оптимального співвідношення ціни та якості наданих послуг.

Джерело: www.eurabota.ua