У Польщі затримали два десятки наших нелегалів

Цього тижня на території Опольського воєводства (Польща) було затримано 17 громадян нашої країни. Причиною потрапляння українців за ґрати стали звинувачення в незаконному перебуванні на території Польщі та роботі на нелегальній основі В руки представників правопорядку наші співвітчизники потрапили в ході проведення операції по перевірці дотримання трудового законодавства. Дані заходи були влаштовані спільними зусиллями польських прикордонників, а також представників місцевої інспекції з охорони праці.

пограничники в Польше

В ході перевірок чиновники та правоохоронці з’ясували, що умови перебування затриманих українців у Польщі суперечить тому, що було заявлено ними при заповнення візових документів. Зараз 17 затриманих громадян нашої країни очікують депортації. Емігранти будуть вислані з Польщі з забороною її відвідувати ще протягом 5 років.

Нагадаємо, що якщо ви хочете знайти легальну роботу в Польщі, то вам завжди допоможе ресурс www.eurabota.ua. На нашій сторінці “Робота в Польщі” розміщені десятки тисяч вакансій на легальну роботу в цій країні.