Torpol провів списання кредиту в розмірі 1,7 млн. зл. для норвезької компанії

Керівництво Torpol вирішило списати вартість боргу за кредитом, наданим в четвертому кварталі 2018 року, ліквідованому Torpol Norge, в розмірі 4 млн. норвезьких крон, йдеться в повідомленні компанії.

«Кредит був наданий для покриття постійних витрат, понесених в четвертому кварталі минулого року. Вартість списання (основна сума плюс відсотки) становить 4 035 мільйонів норвезьких крон, що еквівалентно 1,745 мільйонам злотих », – йдеться в повідомленні.

Торпол вказав, що проміжна фінансова звітність групи капіталу Торпола зберігається в ході діяльності з фінансового аудиту, і тому не можна виключати можливість зміни сум вищевказаної облікової операції.

Проведена бухгалтерська операція не робить істотного впливу на поточну операційну діяльність компанії і її групи капіталу.

У той же час Torpol повідомив, що суд в Норвегії схвалив відкриття процесу ліквідації Torpol Norge в січні цього року. Torpol Norge в даний час не працює, в той час як в процесі ліквідації його керівництво в даний час виконує всі зобов’язання компанії з одночасним отриманням фінансових коштів шляхом збору всієї дебіторської заборгованості та ліквідації основних засобів шляхом її продажу в Польщі та Норвегії.

Torpol спеціалізується на будівництві і модернізації станцій, ліній і залізничних маршрутів, а також трамвайних ліній. Компанія дебютувала на основному ринку Варшавської фондової біржі в 2014 році. Консолідована виручка від продажів в 2017 році досягла 752 млн. Зл.