Ви працюєте в Польщі. Дізнайтеся, за які здібності можна буде отримати премії в 2018 році

Програмування, уміння користуватися цифровими технологіями, знання іноземних мов, водійські права і самоорганізація – це навички, які можна отримати всього за кілька місяців, вони, безумовно, підвищать Ваші нарахування заробітної плати. Почніть вчитися сьогодні, і Ваші доходи в 2018 році стануть значно вище.

Gazeta Prawna ” пише, що в 2018 році надається відмінна можливість, для тих, хто хоче заробляти більше, отримати підвищення або просто стати більш конкурентоспроможним на ринку праці, саме зараз час для придбання нових навичок. У Польщі на цьому тижні була оприлюднена інформація про те, що з нового року буде заробітна плата більше тим, хто володіє цими 6 навичками.

Ось 6 навичок, які не займуть більше 6 місяців для їх одержання і принесуть нову цінність вашого бізнесу.

1.Програмування

В даний час навички програмування стають одними з додаткових компетенцій. Вони будуть особливо корисні для технічних людей, але також значно підвищать кваліфікацію та інженерів. Однак програмування є дуже загальною концепцією, і які конкретні технології слід вивчати, щоб бути конкурентоспроможними на ринку праці? В даний час Java є найбільш популярною мовою, але JavaScript і його технології, як front-end, так і back-end, також високо цінуються в галузі програмування.

 навыки программирования становятся одними из дополнительных компетенций

Технологічна обізнаність співробітників – необхідний елемент для функціонування сучасної компанії. Тому навички програмування і будуть високо оцінені роботодавцями з різних галузей.

2.Цифрова компетентність

Здається, що майже всі тепер можуть звертатися з комп’ютером і мобільними пристроями. Проте цифрова компетентність співробітників залишає бажати кращого, тому їх знання може бути перевагою. Приймаючи на роботу нового співробітника з цифровими навичками, роботодавець впевнений, що він або вона не буде витрачати час на вивчення основних функцій програмного забезпечення або ручного виконання трудомістких операцій, які можуть виконуватися декількома клацаннями миші.

3. Володіння іноземними мовами

Національний опитування заробітної плати (OBW) підтверджує тенденцію протягом багатьох років – люди, які знають принаймні одну іноземну мову, більш затребувані на ринку праці і заробляють більше. Іноземна мова особливо корисний у великих корпораціях – багатонаціональних корпораціях, незалежно від їх положення.

Дуже цінним для роботодавця є знання таких мов, як китайська, арабська, угорська або шведська.

4.Водійське посвідчення

Водійські права категорії В, ними володіють 80% чоловіків і 51% жінок. У 2016 році вимога до цього документа з’явилося в 15% пропозицій про роботу. Згідно з доповіддю Adzuna, професійними областями, в яких водії знайдуть найбільше робочих місць, є: логістика складування (27%) будівництво (23%), інженерна справа (22%). Гданськ, Познань та Вроцлав перебували на вершині міст з найбільшою кількістю вакансій для власників цього документа. Логістика також потребує працівників з додатковою категорією водійських прав, наприклад, C, C + E або D.

5.Самоорганізація

Управління часом, гарне планування, прогнозування, ситуаційна оцінка, багатозадачність і здатність оцінювати свої здібності, а також справлятися зі стресом. Звучить банально, але це одна з найбільш важливих функцій, згаданих 50% роботодавців, які шукають працівників. Гарна організація – це навик, необхідний незалежно від професії. Рішенням може бути навчання з самоорганізацією, управління часом або ефективність навчання.

6.Можливість ребрендингу

Іноді просування в поточній позиції практично неможливо. Потім ви можете розглянути можливість реорганізації всередині компанії або повністю змінити галузь. У число найбільш перспективних конкурсів Hays 2017 входять: програміст, фахівець з ІТ-безпеки, інженер, спеціаліст з іноземної мови, менеджер проектів, фінансовий контролер. Вік і професія у разі реорганізації не мають значення.

Якщо у Вас є ці якості, а сьогоднішній роботодавець їх не цінує, не втрачайте можливостей, на нашому сайті www.eurabota.ua Ви завжди можете знайти свіжі вакансії від польських роботодавців.