У Німеччині все більше людей працюють на кількох роботах

Згідно зі статистичними даними за минулий рік, у Німеччині 3,3 мільйона осіб мали більше, ніж одне місце роботи.

Место работы фото

Кількість людей у Німеччині, які працюють більше, ніж на одному робочому місці, постійно зростає. Порівняно з 2016 роком, згідно зі статистичними даними кількість таких людей збільшилася на 130 тисяч. Ці дані на депутатський запит члена Бундестагу Сабіни Цимерманн надало Федеральне агентство праці.

«Для все більшого і більшого числа робочих доходів від однієї роботи стає недостатньо. Переважна більшість людей повинна мати більше, ніж одне місце роботи, оскільки виникає велика потреба в додаткових грошах, а не добровільно», – заявила Цимерманн.

Тенденція до збільшення кількості місць роботи для однієї людини спостерігається вже протягом тривалого періоду часу. Так у 2004 році було зареєстровано лише 1,9 мільйона чоловік, які мали принаймні два місця роботи.

Раніше Федеральне агентство праці заявило про необхідність змінити закон про міграцію, оскільки в країні спостерігається постійна нестача кваліфікованої робочої сили. Німецький ринок праці щорічно потребує близько 300 тисяч нових працівників.

Джерело: www.eurabota.ua