Amazon в період новорічних свят запропонує роботу 7,5 тисячам працівників на території Польщі

Американська організація Amazon оголосила про набір сезонних працівників у свої центри логістики електронної торгівлі в Польщі. Близько 7500 працівників готовий прийняти на роботу інтернет ринок Amazon, в період новорічних і різдвяних свят для обслуговування своїх клієнтів.

До цього часу американська організація Amazon створила в Польщі понад 14 000 постійних місць для роботи. На території Польщі діють п’ять центрів логістики електронної торгівлі: в Познані, Щецині, Сосновці, і два у Вроцлаві.

Стівен Харман – віце-президент операційного відділу Amazon в Європі, сказав: «Ми цілий рік готуємося до різдвяних свят, і ми дуже раді, що тільки в одній Польщі можемо прийняти на роботу 7500 працівників, які допоможуть нам обслужити клієнта у цей святковий період».

 Стивен Харман

За словами віце-президента, половина з сезонних працівників зможуть розраховувати на роботу і в подальшому часу, після закінчення свят, так, як в найближчому часі Amazon збирається відкривати ще один центр у Гданську, який дасть роботу багатьом працівникам.

Джерело: www.eurabota.ua

19.10.2018