Мінімальна заробітна плата в 2018 році в Польщі буде вище

Польський уряд ухвалив рішення про мінімальної заробітної плати. Найнижча винагорода за роботу в 2018 році зросте і становитиме 2100 злотих. Мінімальна погодинна ставка буде збільшена до 13,7 злотих.

Збільшення мінімальної заробітної плати у нинішній ситуації на ринку праці з низькою безробіттям та безліччю робочих місць, супроводжується зростанням заробітної плати,- говорить міністр Эльзбета Рафальска, цитований на офіційному сайті Міністерства праці та соціальної політики.

увеличение заработной платы в Польше

Мінімальне збільшення заробітної плати складе 100 злотих. У свою чергу, мінімальна погодинна ставка, в даний час встановлена на рівні 13 злотих, збільшиться на 70 гріш.

Збільшення мінімальної заробітної плати також тягне за собою більший обсяг інших посібників для працівників. Збільшиться відпускна плата, оплата проста на роботі і робота в нічний час.

Користуючись можливістю хочу порадити Вам країну Польщу, як країну для життя і країну для заробітків, якщо Ви ще не знайшли підходящої вакансії то наш сайт завжди Вам допомогти www.eurabota.ua шукайте роботу залишайте резюме і Ви опинитеся на правильному шляху в Європу.