Економічний форум Польща – Україна

21 листопада (вівторок) 2017 року в Публічній бібліотеці р. Хелма їм. Марії Пауліни Орсетти буде проходити Польсько-український економічний форум.

Польско-украинский экономический форумФорум організований Асоціацією бізнес-клубів Любліна, а меценатство у ЗМІ цій події проводилося Super Week Che?mski і Radio Bon Ton. Участь у цьому форумі запропонували підприємцям, підрозділам місцевого самоврядування, представників наукових та ділових організацій.

Форум в основному, буде присвячений ключовим аспектам польсько-українського співробітництва в економічній і соціальній сферах. Одна з цілей конференції – представити наявні механізми підтримки, а також налагодити співпрацю між підприємцями та представниками органів самоврядування з Польщі та України.

План форуму:
09:00-09:30 – Реєстрація учасників форуму
09:30-09:45 – Церемонія відкриття форуму, подання почестных гостей
09:45-10:00 – Прикордонний маркетинг бізнесу Любельського воєводства, а також можливості співпраці
10:00-10:15 – Співпраця в аспекті економічних.
10:15-10:25 – Урядові і сеймові програми прикордонного співробітництва.
10:25-11:05 – Економічне співробітництво.

На форумі коштувати побувати тим, хто займається працевлаштуванням українців у Польщі, так як на цьому форумі будуть обговорювати подальше працевлаштування українців, а також пропозиції для відкриття тривало відкриття візи в Польщу.

Завжди багато корисний інформації Ви знайдете у нас на сайті www.eurabota.ua будьте завжди в середовищі подій з Європи та світу.