Польський торговий аукціон Allegro буде продавати квитки на розважальні та культурні заходи

Квитки на найбільш захоплюючі розважальні заходи в Польщі, включаючи найпопулярніші музичні фестивалі, в тому числі Open’er, Orange Warsaw Festival, розваги для всієї родини, наприклад Cirque du Soleil чи Дісней на льоду, а також тисячі інших подій незабаром будуть доступні для всіх клієнтів Allegro, завдяки спільній роботі Allegro і eBilet.pl. Це ще один важливий напрямок для інтернет-магазину Allegro, яка пропонує найширший асортимент товарів і послуг, а незабаром також і захоплюючі пригоди.

Інтернет-аукціон Allegro уклав інвестиційну угоду з eBilet Polska, які є лідерами на ринку онлайн-продажів квитків у Польщі. Завдяки цій стратегічній ініціативі Allegro збагатить свій асортимент товарів, надаючи клієнтам доступ до найширшого каталогу найпопулярніших заходів в галузі спорту, культури, музики і сім’ї та молоді в Польщі.

«Щомісяця платформу продаж Allegro відвідують більше 17 мільйонів клієнтів, тому що вона є зручною і безпечною. Широкий асортимент товарів і послуг, кращі ціни, зручні варіанти доставки і простий інтерфейс, як для комп’ютерної так і для мобільної версії», – говорить Франсуа Нуйц генеральний директор компанії Allegro. «Завдяки співпраці Allegro та eBilet.pl клієнти Allegro зможуть придбати квитки на тисячі чудових вистав, концертів та інших заходів. Інтернет-продажі квитків на розважальні заходи в Польщі коштують понад 700 мільйонів злотих і зростають приблизно на 20% щорічно. Разом з eBilet.pl ми хочемо зайняти важливу позицію в цій категорії»,- додає Франсуа Нуйц.

«Ми раді, що у нас є такий великий партнер, як Allegro», – каже Мартін Матушевський, президент eBilet Polska. «Ми очікуємо значного збільшення продажів, завдяки нашій співпраці клієнти Allegro і eBilet.pl матимуть ще кращий доступ до квитків, як до національних, так і до місцевих заходів», – додає Марцін Матушевський.

Завдяки співпраці Allegro з eBilet.pl ці компанії зможуть виступати в якості основного «розважального центру» для клієнтів в Польщі. Крім того, з цією угодою, Allegro розширить свою команду менеджерів і експертів в індустрії розваг, які розуміють потреби і смаки поляків, і мають багаторічний досвід роботи у співпраці з найбільшими закордонними та польськими промоутерами.

В даний час угода очікує схвалення від Управління з питань конкуренції та захисту прав споживачів.

Джерело: www.eurabota.ua

10.12.2018