2000 дівчат обслуговують Кім Чен Ина в його покоях?

Оскільки світ в тій чи іншій формі продовжує спекулювати на здоров’ї північнокорейського лідера Кім Чен Ина, спливли чутки про, так званий, “загін задоволення”.

Містичний загін, про який існує багато домислів і чуток, був сформований за часів правління його діда Кім Ір Сена і проіснував до самої смерті Кім Чен Іра в 2011 році, коли загін був розформований і закритий. Однак, за останньою інформацією, в 2015 році за наказом Кім Чен Ина гарем відбудували заново.

Джерела, близькі до режиму в Пхеньяні, кажуть, що за стінами палацу північнокорейського диктатора Кім Чен Ина обслуговують 2000 дівчат, які повинні розважати його не тільки піснями і танцями, а й «еротичними збоченими іграми». Звичайно, дівчата призначалися не тільки для верховного лідера країни, але і для всіх високопоставлених чиновників Пхеньяна.

За іншою інформацією, наймолодшим дівчаткам було 13 років, коли їх забрали зі школи і навчили поводитися з лідером країни. Дисиденти північнокорейського режиму навіть говорять, що кожна нова дівчина спочатку проходить медичне обстеження, щоб підтвердити свою «невинність», і тільки потім потрапляє до покоїв Кім Чен Ина.