40 років за гратами за організацію сексуального «рабства» в Південній Кореї

“Чо Джу Бін, 25-річний організатор сексуального “рабства” в Інтернеті в Південній Кореї, був засуджений до 40 років тюремного ув’язнення”, – повідомляє CNN.

Він – один з лідерів, так званої, мережі для сексуального вимагання в Інтернеті, яка процвітає по всій Кореї.

Йдеться про клієнтів, організаторів і жертвах секретних онлайн-чатів, де жертви шахрайства змушені працювати сексуальними моделями, боячись розголосу.

На досудовому виробництві слідчі зібрали свідчення потерпілих, які розповіли, за які збочення покупці платили господареві.

Він називав їх «рабами», і багато клієнтів також називали їх так, а деяких заставляли писати слово «раб» на своїх геніталіях, які вони показували клієнтам на камеру.

Вербівка жертв відбувалася за допомогою неправдивої реклами вербування моделей. Вони надали особисті дані, в тому числі свої номери соціального страхування, нібито для сплати внесків. На другому етапі «інтерв’ю» шахрай змушував їх надсилати більше оголених або відверто сексуальних фотографій, і як тільки він їх отримував, він починав шантажувати їх, погрожуючи розмістити фото в Інтернеті на загальний огляд, якщо вони не погоджувалися працювати на нього в секретних групах.

Рятуючись від публічної ганьби, жертви погоджувалися позувати і здійснювати збочення в «приватних» і «прихованих» групах.

Деякі з жертв – неповнолітні.

Поліція заарештувала 120 осіб, відвідала чати. Кілька спільників Чо Джу Біна були засуджені до термінів від 7 до 15 років.

У Кореї готується прохання про розсекречення імен та показі обличь всіх учасників і клієнтів схеми.

До розгадки схеми приступили студенти факультету журналістики, яким давали домашнє завдання написати про феномен «сексуальної експлуатації». Вони виконали простий пошук в Google за ключовими словами і поступово прийшли в приватні чати, де видавали себе за клієнтів. Побачивши контент, вони відразу ж вирішили, що їм потрібно оприлюднити події, що там відбуваються, щоб влада могла вжити заходів.