Більше 36 загиблих в результаті зіткнення двох поїздів в Пакистані

“Більше 100 людей постраждали в результаті зіткнення двох поїздів в пакистанській провінції Сінд сьогодні вранці”, – повідомляє Geo TV.

“Міллат-експрес” зійшов з рейок, і незабаром після цього в нього врізався потяг “Сер Сайєд-експрес”, – сказав Усман Абдулла, поліцейський в районі Готки в провінції Сінд, де сталося зіткнення.

“В результаті загинули щонайменше 36 пасажирів”, – повідомили місцевим ЗМІ представники регіональної поліції і служби порятунку.

За словами посадовців пакистанської залізниці, в двох потягах перебувало близько 1 100 пасажирів.

Як повідомляють місцеві ЗМІ, деякі з пасажирів їхали на поїзді “Міллат Експрес” на велике весілля, але поки неясно, чи знаходяться вони серед загиблих або поранених.

За словами заступника комісара Готкінского району, де сталася аварія, Усмана Абдулли, від удару перевернулося близько 14 вагонів. Шість-вісім вагонів були «повністю знищені».

“Кілька десятків пасажирів застрягли в уламках поїзда” Міллат-Експрес “, – уточнює Associated Press. На місці аварії проводиться рятувальна операція. За повідомленнями пакистанських телеканалів, важка техніка прибула на місце події тільки через чотири години після аварії.

В районі НП надається невідкладна медична допомога, всі лікарі і медсестри викликані на роботу. Машини швидкої допомоги перевозять поранених до лікарень. Деякі з постраждалих пасажирів знаходилися в критичному стані.