Іноземні туристи зможуть без проблем купувати в Дубаї алкоголь

 

Щоб іноземні туристи з більшою охотою приїжджали і витрачали свої гроші, в Дубаї для них вводять 30-денну безкоштовну ліцензію на алкоголь.

Об’єднані Арабські Емірати, особливо Дубай, щороку приваблюють величезну кількість туристів з усього світу, в тому числі з України. Звичайно, переважна більшість іноземних туристів не проти випити келих якісного алкогольного напою, чого не скажеш про жителів Дубая, адже ісламська релігія повністю забороняє вживання алкогольних напоїв. Однак місцева влада знайшла вихід – тепер кожен іноземець, який приїхав на відпочинок в ОАЕ зможе отримати безкоштовну туристичну ліцензію на алкоголь, якщо він не мусульманин і йому виповнився 21 рік.

На спеціальному сайті роздрібної торговельної мережі алкогольних напоїв Maritime and Mercantile International (MMI) є спеціальний розділ, у якому туристи можуть прочитати, як подати заявку на отримання безкоштовної ліцензії на покупку алкогольної продукції.

Туристи зможуть відвідати будь-який магазин MMI, обов’язково взявши з собою паспорт, заповнити спеціальну форму і отримати безкоштовну ліцензію.

При цьому на сайті написано, що кожен турист повинен з повагою ставитися до традицій країни, яку вони відвідують, дотримуватися кількох простих правил, які в тому числі передбачають заборону на вживання алкоголю в громадських місцях, водіння в нетверезому стані.

Очевидно, що простий економічний розрахунок починає превалювати над традиціями, які обмежують розпивання алкогольних напоїв в мусульманській країні і ставлення до цього влади стає все більш лояльним.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що прибуваючим до Грузії іноземним туристам, планують дарувати безкоштовне вино марки «Сапераві» прямо після прибуття в аеропорт.

Протягом цього курортного сезону все повнолітні туристи, які прилетіли до Дубаю, зможуть отримати в подарунок сім-карту терміном дії 30 днів.

Діскріпшін