Binance отримує зелене світло для роботи в Абу-Дабі

Регуляторний орган Абу-Дабі з фінансових послуг (FSRA) запропонував Binance принципове схвалення Дозвіл на фінансові послуги для роботи як брокер цифрових активів.

Це третє схвалення регулюючих органів, отримане біржею Близькому Сході.

В черговий раз Об’єднані Арабські Емірати демонструють свій намір стати глобальним центром криптовалюти після того, як надали Binance попереднє зелене світло для роботи в Абу-Дабі.

Binance на шляху до того, щоб стати повністю ліцензованою компанією. Реєстрація на Binance.

Відсутність певного, чіткого та глобального регулювання криптовалют у кожній конкретній країні безпосередньо впливає на компанії, що пропонують послуги на їх основі.

Binance отримує зелене світло для роботи в Абу-ДабіІншими словами, криптовалютним біржам, таким як Binance, довелося адаптуватися до правил і критеріїв різних країн, щоб мати можливість працювати в них.

Раніше Binance працювала майже незалежно від місцевих правил, але тиск з боку регуляторів посилився і, як наслідок, довелося змінити плани. Ось так криптовалютна біржа вирішила стати регульованим бізнесом.

Тим часом Річард Тенг з Binance запевнив, що криптовалютна біржа «активно взаємодіє з глобальними регуляторами… у рамках своєї постійної прихильності до дотримання світових стандартів та колективного сприяння сталому розвитку та зростанню криптоекосистеми».

Binance

Раніше Binance отримала ліцензію на операції з криптовалютою в Дубаї, а також авторизована в Бахрейні центральним банком.