Регулярні рейси за маршрутом Львів-Вільнюс будуть запущені в цьому році

У Міністерстві інфраструктури України ведеться цілеспрямована робота по відновленню авіасполучення між Львовом та Вільнюсом.

Министерство инфраструктуры Украины фото

Представники міністерства заявляють, що регулярні авіарейси між Україною та Литвою будуть запущені вже до кінця цього року.

Заступник міністра інфраструктури Віктор Довгань заявив, що «основне завдання зараз – це відновлення прямого авіасполучення між Львовом та Вільнюсом. Даний напрямок дуже перспективний і привабливий як для наших, так і для литовських пасажирів. Ми плануємо забезпечити пряме авіасполучення між містами до 2019 року».

Генеральний директор аеропорту «Львів» імені Данила Галицького Тетяна Романовська повідомила, що на сьогоднішній день ведуться активні переговори з багатьма авіакомпаніями по відновленню регулярних польотів в столицю Литви, серед них такі лоукостери: Wizz Air, Ryanair і Ernest.

Перспективність цього маршруту, крім іншого, пов’язана ще й з тим, що Литва стала однією з країн, куди українські громадяни активно їдуть працювати. Прямий маршрут зі Львова буде для них порівняно недорогим, зручним і швидким способом подорожі в цю країну Балтії.

Джерело: www.eurabota.ua