Авіакомпанія Flydubai пропонує більш вигідні тарифи економ-класу

Тепер пасажирам економ-класу авіакомпанія Flydubai пропонує більш гнучкі та вигідні тарифи, що враховують фінансові можливості потенційних клієнтів.

Починаючи з 2 грудня 2018 року, керівництво однієї з провідних авіакомпаній світу – з Flydubai пропонує своїм клієнтам тарифи на регулярні рейси, які враховують їх побажання і фінансові можливості.

Така диференціація тарифів продиктована зростаючою конкуренцією між авіакомпаніями і бажанням залучити якомога більше пасажирів. Тому і доводиться постійно переглядати усталені тарифні плани, адже пасажири економ-класу складають більшу частину клієнтів.

Нові типи тарифів діють на всі бронювання. Пасажири можуть вибирати між тарифними планами «Легкий», «Вигідний» і «Гнучкий», які були розроблені експертами Flydubai, враховуючи різні потреби і бюджет потенційних клієнтів компанії.

Перегляд тарифів – одне з багатьох нововведень авіакомпанії, спрямованих на поліпшення сервісу і підвищення конкурентоспроможності.

Нагадаємо, нова українська авіакомпанія SkyUp, яка позиціонує себе як перший український лоукостер, відкрила продаж квитків на рейси по маршруту Київ-Пальма-де-Майорка. Перший політ заплановано на 2 червня 2019 року.

Джерело: www.eurabota.ua

18.12.2018