Найбільший лоукостер подасть «ознаки життя» в Україні вже в січні

Протягом першого місяця 2018 року лоукостер Ryanair повинен офіційно підтвердити інформацію про початок роботи в Україні. Про це 9 січня заявили представники Міністерства інфраструктури України. Нагадаємо, що ірландський бюджетних перевізник Ryanair повинен був почати роботу в київському «Борисполі» навесні 2018 року. Однак, представники лоукостера і найбільшого повітряного порту нашій країні не змогли домовитися про фінансові умови співробітництва.

лоукостер Ryanair в УкраинеПісля того, як між представниками компанії та аеропорту виник скандал, в ситуацію втрутився голова Мінінфраструктури Володимир Омелян, який пообіцяв, що держава зробить все можливе для того, щоб лоукостер почав возити українців вже найближчим часом.

Відзначимо, що в 2018 році українці можуть скористатися новими маршрутами не тільки з Києва, але й з інших міст, наприклад Херсона.

Так, вийшовши на роботу після свят, Омелян заявив, що Ryanair оголосить про приємні новини для українців вже протягом січня 2018 року. Характер майбутніх оголошень міністр назвати відмовився, однак швидше всього мова про оголошення дат початку роботи компанії в Україні.

Джерело tsn.ua
10.01.2018