В Литві вже в 2018 році кількість працівників перестане рости

Економічні експерти кажуть, що статистичні дані показують подальшу тенденцію зменшення працездатного населення, що призведе до зменшення збору податків та працівників, які ці податки повинні платити. Міністерство фінансів Литви прогнозує припинення росту в 2018 році числа зайнятих жителів в країні, про це повідомляє портал Delfi.lt. Разом з тим в 2019 році кількість безробітних у Литві буде повільно зменшуватися через скорочення загального числа працівників.

в 2019 году число безработных в Литве будет медленно уменьшаться по причине сокращения общего числа работниковПоступово кількість людей працездатного віку буде скорочуватися. На це впливають два фактори: негативний демографічний фактор та від’ємна міграція, наголошується в коментарі Департаменту фіскальної політики Мінфіну. На цьому тлі, очевидно, буде зростати потреба в робочій силі з інших країн, в тому числі, і з України, особливо, зважаючи на велику різницю у зарплатах.

Тому, роботодавці будуть зацікавлені в працевлаштуванні фахівців з України, і будуть готові пройти всі формальності, щоб мати хорошого висококваліфікованого працівника на своєму підприємстві. Багато корисної інформації про вакансії можна почерпнути на https://www.eurabota.ua/jobs-in/lithuania/jobs-offered.