Дізнайтеся, коли зможете полетіти в ОАЕ без візи

Між нашою державою та Об’єднаними Арабськими Еміратами реалізовується угоду про лібералізацію візового режиму. Так, вперше в історії громадяни України отримають право полетіти в багатющу країну Близького Сходу вже протягом грудня 2017 року Дану новину підтвердив президент України через власний офіційний аккаунт в одній із соціальних мереж.граждане Украины получат право полететь в богатейшую страну Ближнего Востока уже в течении декабря 2017

Так, представництво глави України в інтернет-просторі зазначає, що договір про скасування віз для громадян України в Еміратах вступає в силу вже через кілька тижнів. Порошенко заявив, що володарі українського паспорта зможуть їздити без обмежень додаткову країну світу і порадів тому, що паспорт України став більш «сильним».

Якщо ви хочете їхати відпочивати або працювати в ОАЕ на різдвяний сезон, то дана новина буде для вас не тільки приємною, але і корисною.

Бажаючі знайти роботу в ОАЕ опинилися на потрібній сторінці! Так, вакансії з цієї країни доступні на нашій сторінці “Інші країни“.