Японія заманює туристів ночівлями в храмах і монастирях

Всі мандрівники, які приїжджають до Японії, зможуть не тільки помилуватися красою древніх храмів і монастирів, але і при бажанні, переночувати.

Япония фото

Японія – загадкова і незвичайна країна Далекого Сходу, яка викликає непідробний інтерес у багатьох українських любителів подорожувати.

Японські старовинні храми та монастирі приваблюють багато любителів помилуватися неповторною старовинною архітектурою. Днями вступає в силу закон, який дає можливість використовувати релігійні споруди, як комерційну нерухомість.

З цією метою для мандрівників, які захочуть переночувати в одному з японських монастирів, перейнятися атмосферою старовинного зсередини, розроблений онлайн-сервіс Terahaku, на якому можна забронювати кімнату для ночівлі.

На сьогоднішній день в базі близько ста культових споруд, у тому числі і дуже популярний серед туристів храмовий комплекс Мії-дера, недалеко від найбільшого японського озера Біва. Планується, що протягом наступних трьох років кількість об’єктів збільшиться до тисячі.

Такі незвичайні тури по монастирях на думку ініціаторів цієї ідеї, допоможуть туристам ближче познайомитися з японською культурою, історією країни. Мандрівники зможуть взяти участь у медитаціях, виготовлення рукописних копій сутр, спробувати страви сьодзин-рери – знаменитої традиційної вегетаріанської кухні буддійських ченців.

Джерело: www.eurabota.ua