Мілан і Львів з’єднані новим авиамаршрутом

20 жовтня в аеропорту Львова приземлився перший рейс з Мілана (Бергамо). Італійська низькобюджетна авіакомпанія Ernest Airlines почала польоти за новим маршрутом, що з’єднує Україну та Італію.

авиакомпания Ernest Airlines начала полеты по новому маршруту Милан Львов

Мілан знаходиться на півночі Італії, який є найрозвиненішою частиною країни, тут найвищий рівень заробітної плати. Тому тут працюють багато українців, у тому числі вони могли знайти для себе підходящі вакансії на https://www.eurabota.ua/jobs-in/italy/jobs-offered.

“Ми вибрали Мілан, тому що це фінансова столиця Італії. І в цьому місті проживає найбільше українців”, – розповів Представник Ernest Airlines Шеди Ел Таннир. Він додав, що тільки за першу добу після того, як була відкрита продаж квитків було куплено 400 штук.

Рейси зі Львова авіакомпанія буде виконувати по п’ятницях і неділях, а з листопада планується збільшити кількість рейсів до трьох разів на тиждень. Орієнтовна ціна за квиток – 60 євро.

На цьому авіаперевізник зупинятися не збирається. З початку грудня плануються польоти за маршрутом Київ-Мілан. Поки у перевізника всього два літаки, але до літа наступного року компанія розширить свій флот до восьми, поповнивши його літаками Airbus А320.