В RYANAIR мають великі плани на Україну

Компанія RYANAIR заявила, що має намір значно посилити свою присутність у великих містах України. Представники ірландського перевізника заявили, що збираються запустити в нашій країні майже 20 нових рейсів. Реалізація грандіозних планів запланована на 2020 рік.

Приємна новина для більш ніж двох мільйонів клієнтів компанії в Україні надійшла від директора RYANAIR Девіда О’Брайена, який зустрівся з новим міністром інфраструктури.

Так, протягом 2020 року лоукостер почне працювати в Україні відразу ж по вісімнадцяти новим напрямкам. Таким чином, загальне число маршрутів RYANAIR в нашій країні збільшиться до сорока трьох.

Читайте також: У Монреалі збільшується дефіцит фахівців у будівельній галузі

Заявлено, що компанія запустить з нашої країни літаки до таких європейських міст, як: Катовіце, Вроцлав, Гданськ, Будапешт, Баден-Баден, Берлін, Нюрнберг, Валенсія, Мадрид, Вільнюс, Франкфурт і ряд інших.

Також представники компанії заявили, що мають плани посилити роботу в регіональних аеропортах і не мають наміру обмежуватися присутністю лише в Києві, Львові, Харкові чи Одесі.