Два злодія були застрелені при спробі пограбування ювелірного магазину в Італії

Кривава розв’язка спроби пограбування ювелірного магазину в Грінзане Кавур, провінція Кунео. Два нападника були вбиті кулями, випущеними власником магазину, який вже один раз постраждав від аналогічного пограбування в 2015 році. Їх тіла були знайдені на головній вулиці Віа Гарібальді, уздовж путівця, що з’єднує Альбу і Бароло.

Третьому бандиту вдалося втекти. Все це сталося незадовго до закриття ювелірного магазину Roggero.

В грабіжників було випущено не менше п’яти пострілів, в результаті яких двоє з них загинули в декількох метрах від входу в магазин: один посеред вулиці, інший на розі.

На місце події негайно приїхала швидка допомога, але допомога їм була вже не потрібна.

Карабінери зараз працюють над тим, щоб знайти і затримати третього бандита, який, за словами очевидців, поїхав з місця події на машині. Контрольно-пропускні пункти були сповіщені по всій провінції.

«Я проводив збори муніципальної ради, коли ми почули постріли на вулиці», – сказав мер Джанфранко Гаран, який знаходився в ратуші по сусідству з магазином. «Я злякався і пішов подивитися, що відбувається», – додав мер.

“Ситуація все ще заплутана. Все, що я знаю, це те, що напад був спрямований на чесну і хорошу сім’ю, члени якої все ще перебувають в шоці”,- сказав він.

Цей же ювелірний магазин був пограбований в 2015 році. 22 травня два бандита, один з яких переодягнувся жінкою, увійшли в магазин, де зв’язали власника пластиковим скотчем, а потім жорстоко побили його. Його дружина і дочка також були зв’язані і замкнені у ванній. Тоді грабіжникам вдалося втекти з багатою здобиччю коштовностей і годинників приблизно на триста тисяч євро.