Слідом за угорським громадянством закарпатцям пропонують румунське

У Facebook з’явилася сторінка, на якій розміщена інформація для тих, хто хоче набути громадянство сусідньої Румунії.

 румынский паспорт

Румунське громадянство, яке пропонує придбати жителям Закарпатської області адміністратор сторінки, за його словами можна отримати на цілком законних підставах. Також вказуються переваги, які отримують українські громадяни, які скористалися його послугами, пов’язані з отриманням паспорта цієї країни Європейського союзу.

Затверджуються, що для потенційних клієнтів юристи фірми підготують пакет документів. При цьому будуть використані архівні дані, які необхідні, щоб обґрунтувати законність претендента отримати громадянство Румунії. Зазначені номери телефонів, які, судячи по коментарям є дійсними.

Згідно із законами Румунії, для тих громадян України, які нададуть документи, що підтверджують своє народження або народження родичів до третього коліна на території Румунії до 1940 року, існує можливість отримання громадянства. Однак на сторінці стверджується, що документи можуть оформлятися тим у кого немає румунських коренів. Таке твердження повинно викликати у бажаючих скористатися послугами ділків підозра, оскільки прямо йде в розріз з вимогами румунського законодавства про громадянство. Закони України забороняють громадянам мати подвійне громадянство.

Нагадаємо, раніше ми писали про скандал в Закарпатській області, який розгорівся після того, як в Мережу було викладено відео церемонії вручення паспортів Угорщини в консульстві цієї країни в місті Берегово.

Джерело: www.eurabota.ua

24.10.2018